Hústermékeink minősége
Minőség
Minőségbiztosítási rendszerünkben a HACCP rendszer mellett bevezetésre került az ISO 9001-es, ISO 22000-es minőségirányítási rendszer, melynek segítségével az üzemben folyó munkában - az előírások teljeskörű betartása mellett - minden olyan hiba kiküszöbölhető, mely a végtermék minőségét negatív irányba befolyásolná.
Vágóhídunkon szúrószondás minősítési formát alkalmazunk, melynek eredményét napi rendszerességgel küldjük a NÉBIH-nak, így az esetlegesen felmerülő hibák azonnal kiküszöbölhetőek.
Minőség-ellenőrzés
A vágóhídon az állandó állatorvosi jelenlét, illetve a cég területén kialakított laboratóriumban végzett vizsgálatok a garanciái annak, hogy beteg állatok (amennyiben a törvényben előírt egészséghigiéniai szempontoknak nem felelnek meg) nem kerülhetnek levágásra.
Természetesen nem minden probléma mutatható ki vágás előtt, ezért minden levágott sertés is szigorú orvosi vizsgálaton esik át. Ezen vizsgálatok sokrétűek, és teljes biztonsággal zárják ki azt, hogy az esetlegesen felmerülő probléma esetén a hús a kereskedelmi láncba – és így később a vásárlók asztalára – kerüljön.
A legutóbbi Európai Uniós audit - egyedülálló, 100%-pontos -
eredményényének letöltése